“NYT |Monkeypox Virus Antigen Test Uncut Sheet lanceret”

Abekopper er en zoonotisk infektionssygdom forårsaget af en virus, hvilket betyder, at patogenet overføres fra dyr til mennesker.Den kliniske præsentation af abekopper ligner den for kopper, en beslægtet ortopoksvirusinfektion, der er blevet udryddet.

Abekoppevirus er et indhyllet dobbeltstrenget DNA-virus, der tilhører Orthopoxvirus-slægten af ​​familien Poxviridae.Der er to forskellige genetiske klader af abekoppevirus, den centralafrikanske klade (Congo-bassinet) og den vestafrikanske klad.Førstnævnte har en dødelighed på op til 10 % og kan overføres fra person til person;sidstnævnte har en dødelighed på mindre end 1 %, og menneske-til-menneske-transmission blev ikke opdaget før abekoppeudbruddet i 2022.

newsimg

Offentlig |Abekopper virus

I maj 2022 blev der påvist flere tilfælde i Storbritannien, hvilket bekræfter et igangværende udbrud af abekoppevirus.Siden 18. maj har et stigende antal lande og territorier rapporteret om tilfælde, primært i Europa, men også i Nord- og Sydamerika, Asien, Afrika og Australien.Den 23. juli erklærede WHO abekoppeudbruddet for en "Public Health Emergency of International Concern" (PHEIC).

nyheder_img13

Bio-mapper Monkeypox Virus Antigen Test Uncut Sheet

Vi overholder missionen om at stå i spidsen for National Biological In Vitro Diagnostics Field, udvælge biologiske videnskabelige forskningsprojekter af stor social betydning, bruge bioteknologi og innovation til at forbedre livskvaliteten og tage os af menneskers sundhed.abekoppevirus brød ud i mange lande og regioner.Som kerneleverandør af råmateriale til professionelle in vitro-diagnostiske reagenser har vi været meget opmærksomme på abekoppeepidemien og startet et forsknings- og udviklingsprojekt i det tidlige stadie af udbruddet.Bio-mapper's Monkeypox Virus Antigen Test Uncut Sheet lanceret, følsomheden kan nå 1pg/ml.

Produkt information:

produktnavn

Lineær rækkevidde

Ansøgningsplatform

Test prøvetype

Monkeypox Virus Antigen Detection Reagent Uncut Sheet

Kvalitativ

Kolloid guld

Serum, plasma, fuldblod

Produktegenskaber:
Efter gentagne verifikationer har Monkeypox Virus Antigen Test Uncut Sheet karakteristika af høj sensitivitet, specificitet, klare og lette at fortolke resultater og er velegnet til serum-, plasma- og fuldblodspåvisningsprøvetyper.Samtidig har den ingen krydsinterferens med vacciniavirus, koppevirus og vacciniavirus osv. og er velegnet til hjælpediagnosticering af relaterede sygdomme forårsaget af abekoppevirusinfektion.

Evalueringsdata:
Ikke mindre end 500 tilfældige prøver blev testet, og hver prøve blev testet én gang.Der var ingen blodrød baggrund på membranoverfladen, og specificiteten var ≥99,8%.
Detektionsfølsomheden kan nå 1pg/ml, detaljerne er som følger:

nyheder_img02

Vi fokuserer på levering af kerneråmaterialer til professionelle in vitro diagnostiske reagenser, velkommen til at forespørge.


Indlægstid: 18. oktober 2022

Efterlad din besked